Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Umělé oplodnění a za kolik

Kolik stojí umělé oplodnění ve třiceti letech? Dík za odpověď. LADKA

Odpovědi na otázku

dobry den chtěla bych se zeptat kolik stoji uměle oplodněni je mi 19 let a eště nemam děti a chci se zeptat na cenu kolik to stoji ajestli neco headi pojistovna ane bo jak to vlasne je tak vas prosim aby ste mi odepsali na můj email petikova.simona@seznam.cz dekuji cekam na odpoved
kdybych sla na umele oplodneni.
dobry den chtela bych vas poprosit mam 4 deti a mam sterilizaci a chtela bych miminko kolik by to stalo . kdyz uz mam deti jestli ume by neco hradila pojistovna ..
Poraďte se se svým lékařem.
cena se urcuje podle vzberu
Jednu paní znám, co na tom byla, platila 30tis.Kč...
3x zdarma pak si hradí každý sám
do 40 let 3x zdarma, vedlejší úkony se liší (kolem 15 tisíc), záleží na klinice apod...
Samotný zákrok do 40 zdarma. Okolní výdaje 10-30 tisíc.
ženy do 40.let mají zdarma 3 oplodnění pak se platí podle provedených úkonů kolem30.tisíc....záleží na nemocnici
Pro více informací si přečtěte tento článek z Respektu: http://respekt.ihned.cz/z-noveho-cisla/c1-47140910-dekuji-ze-jste-mi-daroval-zivot
Jak píší ostatní, pojišťovna přispívá na 3 cykly umělého oplodnění. Doporučovala bych před tím ještě zkusit zákrok zvaný "inseminace", který se nepočítá jako umělé odlodnění a může pomoci!
Zdravotní pojišťovna platí ženám do čtyřiceti let tři cykly mimotělního oplodnění, tedy tři přenosy čerstvých embryí. Pokud se ani potom otěhotnění nezdaří nebo je žena starší čtyřiceti let, musejí si páry léčbu hradit samy. Cena jednoho cyklu činí asi 35 tisíc korun, ale dle typu a množství použitých léků či náročnosti některých laboratorních technik může být i výrazně vyšší. Léčebný cyklus lze opakovat nejdříve za tři měsíce.
V současné době pojišťovna přispívá na 3 cykly ukončené přenosem embrya do dělohy ženy a to ženám do 40 let věku. Ale musíte počítat s tím, že nějaké peníze zaplatíte, například za různé nadstandardní léky a postupy. Jde o pět a více tisíc za jeden úkon (obvykle v rozmezí 15-30 tisíc na cyklus).
Ženám do 40 let pojišťovna přispívá na 3 cykly umělého oplodnění. Celkově však doplácíte zhruba od 15 do 30 tisíc korun na nehrazené úkony, které jsou s tímto zákrokem spojené.